неділя, 1 червня 2014 р.

Стрейт Едж і питання расової дискримінації. частина 1

У багатьох джерелах ви можете прочитати, що схе - це відмова від алкоголю, наркотиків, розпусти і ... боротьба з усіма видами дискримінації.
Взагалі, розумній людині зрозуміло, що боротися з усіма видами дискримінацій неможливо. Це просто гарна вивіска, яку різні сили вертять по-своєму і загальний сенс боротьби з дискримінацією зводиться на ділі лише до боротьби за інтереси своєї власної соціальної групи, або за якісь особисті вигоди від цієї боротьби.
Наведу лише два приклади обох типів такої боротьби:
1 ) Мартін Лютер Кінг декларував рівність усіх людей, але на ділі лише боровся за права для чорношкірих, а також отримував особисту вигоду від цієї боротьби у вигляді політичного капіталу.
2 ) Володимир Ленін декларував боротьбу за інтереси робітників і селян, на ділі ж робітники і селяни стали жити гірше  зате сам Ленін отримав безмежну владу.


Такий же розклад і тут. Під виглядом боротьби з дискримінацією відбувається ще більша дискримінація.

З якими видами дискримінації борються ці персонажі, за якоюсь помилкою вважають схе?

Попри декларовану боротьбу з усім різноманіттям дискримінації, протистоять вони зазвичай лише трьом:
  • расизм
  • гомофобія
  • сексизм
Всі ці три теми досить великі і вимагають окремого розгляду, тому що дуже багато кліше було впроваджено у свідомість мас певними групами, використовуючи антидискримінаційну риторику.

Оскільки тема статті стрейт едж і питання расової дискримінації, то ми розглянемо тільки боротьбу з расизмом.

Як бачиться картина поля бою з расизмом у свідомості антібілих расистів всіх мастей?

А бачиться вона так: "Злісні білі расисти на вулицях і в коридорах влади пресують морально, фізично і економічно нещасних кольорових всіх відтінків. Расизм може бути тільки білий, на всі випадки дискримінації білих закриваються очі, найбільш кричущі випадки називають зворотним расизмом".


Далі буде...

Джерело