пʼятниця, 28 березня 2014 р.

Інтерв'ю італійського NSHC гурту "Drizzatorti" для Greenline Front

Інтвер'ю італійського NSHC гурту "Drizzatorti" для Greenline Front
На
наші запитання відповів вокаліст команди "Drizzatorti" (і "Hate For Breakfast") Сандро.
Обмовимося, що питання задавалися ще восени після виступу у Львові на "Hardcore Attack 3", але відповіді ми отримали тільки у березні.

Перекладав http://uastraightedge.blogspot.com/


ГЛФ: Cалют! Які враження від концерту у Львові?

Салют! Насамперед, приношу вибачення за велику запізнення з моєю відповіддю вам ... і за те, що пишу на своєму рідному замість англійської (це б ще більше затягнуло моя відповідь). Не буду витрачати час і відразу перейду до головного. Концерт у Львові був прекрасним - він став символом поїздки. Наш гід - Славік - якого ми все життя будемо дякувати - підтримував і терпів нас весь цей час, періодично навіть, нав'язуючи нам допомогу в часом маніакальною формі. Атмосфера, яка там була , м'яко сказати, фантастична - вона дозволила мені пережити те, що в реальності я ніколи не відчував - я маю на увазі відчуття американської хардкор сцени першої хвилі з яскраво вираженим бостонським характером, про яку я в дитинстві читав у спеціалізованих журналах, втіленої і переглянутої у фашистському ключі. Це не може не радувати!

ГЛФ: Ми знаємо, що члени групи - вегетаріанці. Що на вас вплинуло в цьому виборі? 

Основне, що підштовхнуло мене до відмови від м'яса - відчуття, яке я випробував, після того, як побачив, як забивають тварин. З тих пір я вирішив не ставати більше причиною жорстокої експлуатації і мук тварин. Здається мені, що люди майже ніколи не усвідомлюють, що тварини це не речі і їх клацання щелепами при щоденному споживанні м'яса - можливо, ужаснейшая частина індустрії смерті!

ГЛФ: Хто-небудь з групи бере участь у діяльності "La Foresta Che Avanza"? (прим. еко-крило "Casa Pound")

Всі члени групи беруть активну участь в ініціативах FCA, в тому числі тому що "La Foresta Che Avanza" це частина "Casa Pound Italian" (організація з просування соціальних ініціатив, членами якої ми є).


ГЛФ: Що ви думаєте про допомогу собакам і кішкам в притулках? Адже нам доводиться годувати їх м'ясом інших тварин.

Не знаходжу в тому, щоб дати шматок м'яса собаці або кішці нічого вражаючого або обурливого.


ГЛФ: У "Hate For Breakfast" є пісня, в якій засуджується вівісекція. Ви бачите альтернативу використання тварин для "наукових дослідів"?


Звичайно - так! Адже використання тварин для " наукових досліджень" є не більш, ніж масової фальсифікацією з боку фармацевтичних компаній. Серйозні наукові дослідження не можуть грунтуватися на ідеї того, що застосування дикості, званої вівісекцією, а також страждань тварин , яким-небудь чином може поліпшити людське існування .

ГЛФ : Хто небудь з учасників групи займається спортом? Як ви поєднуєте вегетаріанство і спортивні навантаження ?
Двоє з нас займаються єдиноборствами (ММА, бокс) i наша дієта ніяк не відбілася негативним чином на наших особіст результатах в спорті, як и на всьому Іншому .

ГЛФ: Зараз у Європі набирають популярність націоналістичні партії. Але ситуація в цілому, не змінюється. Що має статися, щоб щось змінилося?

Відповідь очевидна - революція.

ГЛФ: Чи не думаєте знову приїхати до Росії?

Так, як ви знаєте, ми пробуємо відродитися як "Hate for Breakfast" і в 2016 році повернемося з новим альбомом (як і було оголошено в нашій останній роботі "Squadrismo Hardcore"). Ми хотіли б повернутися до Росії, щоб дати декілька концертів. Наш досвід там, як і у Львові, був більш, ніж позитивний, і я б навіть сказав - це одні з кращих концертів. 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар