середа, 11 грудня 2013 р.

Справжнє обличчя кориди



Бик не є досить агресивною твариною. Він стає злим після двох днів катувань перед виступом.


Спочатку сили тореадора і бика нерівні. Та й чи можуть сили бути рівними, якщо перед боєм биків часто б'ють важкими мішками з піском. Якщо бик дуже агресивний, йому вводять заспокійливе, якщо не бажає виходити на ринг - йому дають стімулятор.В деяких випадках натирають ноги їдким лугом. Ці хитрощі, офіційно заборонені правилами цієї індустрії, але широко відомі, так як навіть шанувальники бою биків пишуть і скаржаться на це.

У багатьох випадках роги бика спилюють, роблячи їх коротше; це заважає бику правильно оцінювати відстань. Операція ця, (найімовірніше) проводиться без анестезії та є дуже болючою, так як роги тварини повні нервових закінчень.
 
Перед змаганням биків якийсь час тримають у темному приміщенні , і потім , випущені на освітлену арену , вони погано орієнтуються . Іноді з метою послабити зір бику просто мажуть очі вазеліном.
Цілу добу перед боєм бику не дають води з тим , щоб безпосередньо перед випуском на арену напоїти його вдосталь . Така тварина насилу пересувається і легко стомлюється. А іноді бикам і просто надрізають сухожилля кінцівок !
Нерідко використовується такий трюк: щоб розлютити бика перед боєм , йому перев'язують насінники , що викликає нестерпний біль і лють тварини.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар