вівторок, 19 листопада 2013 р.

Іудохрістіанство - правословіє



Сама форма влади була запозичена на Русі у самодержавної Візантії разом з візантійським відгалуженням іудохрістіанства - так званим православ'ям. Володимир прийняв нову релігію від ворогів Русі , з якими вона була у відкритій війні. Правляча кліка змінила свого народу , стала проти нього і зажадала від нього зречення від Предків , від свещенія обряди і святкування , від свободи і гідності.Всім відомо , що спочатку Володимир хрестився сам ( зі своєю дружиною ) , а потім насильно хрестив киян. Але мало хто звертає увагу на те , що головним у цьому виборі була не релігія , а візантійський зразок державного устрою , найсуворіша ієрархічна вертикаль влади , розподіл керуючих повноважень тільки « зверху - вниз ».Будучи сином рабині - ключниці , Володимир явно відчував комплекс неповноцінності. Брати насміхалися над його худородство , а знатні нареченої з презирством відкидали домагання « робичича » (сина рабині ) . Тільки одруження на сестрі візантійського імператора Ганні дозволила б Володимиру подолати власну ущербність і піднесла б його до рівня інших каганів і конунгів . Він хотів зробити князівську владу безконтрольною , неосудною віче , де здавна вибирали і змінювали князів , хотів узаконити спадкове правління замість народовладдя . Високоморальні заповіді Чуров - Пращурів не задовольняли Володимира : йому потрібна була релігія , що виправдує насильство , безчинства , безмежну владу , щоб будь-які непотребства вершити від імені біблійного бога .Як релігія , яка виховує слухняних рабів і « освячує » авторитетом бога експлуататорські феодальні відносини , іудохрістіанство викликало закономірний інтерес у князівсько - боярської правлячої знаті Київської держави . Візантійські попи перенесли на Русь невідоме тут раніше поняття про верховної одноосібної влади князя (царя ) , поставленої від бога . До цього на Русі слово було за віче. Як пише відомий історик О. М. Рапов в дослідженні « Російська церква в IX - першій третині XII ст. » (М. , 1988) , потрібна була єдина нова релігія , « яка обожнювала б не тільки і не стільки сили природи , але , насамперед новий суспільний устрій з його приватною власністю , з поділом на багатих і бідних , на панів і експлуатованих ».

Хрiстiанство на нашій землі


С утверждением ж.дохристианства умственный прогресс стал пониматься как приобретение новых знаний с целью порабощения Природы. Охотник каменного века знал не меньше нашего; только знания его были другие!
Многие его достижения остаются для нас загадками: как сумел он из дикого хищника сделать преданного друга? Какими неведомыми орудиями (базальт поддается только, хорошо закаленной стали) высекал на скалах петроглифы? Как мог просверливать в неподдающемся камне тончайшие отверстия?
Какими инструментами обрабатывались многотонные гранитные шары, имеющие идеальную сферическую форму и размещенные в загадочных геометрических порядках в джунглях Центральной Америки?

Militance Group Ukraine

З книги Доброслава "Светославие"

Древні знали про найцінніше яка відчуває початку в будь-якому живу істоту ; звідси їх повагу і дбайливе ставлення , як до тварин , так і до рослин. У Природі діє всеосяжний і непорушний закон , свідоме і добровільне проходження якому є запорукою людського благополуччя . Згідно з цим Справедливість із законів , біль і страждання , заподіяні людиною іншим живим істотам , неминуче повертаються до нього самого .
Нині мільйони тварин щороку приносяться в жертву безжалісним , безглуздим медико - біологічним " дослідам " . Чи варто дивуватися , що людство несе величезне , все зростаюче тягар відплати у вигляді все нових невиліковних хвороб ! ?

четвер, 14 листопада 2013 р.

Польські зоозахисники випустили на свободу лисиць


Uwolnienie lisów z fermy futrzarskiej - Polska... по dm_5273c2c4d2604

Грінлайн Фронт взяв інтерв'ю у нашого соратника, що знаходиться у катівнях окупаційного режиму з 2008 року (справа НСВП Кенігсберг).




З ЖИТТЯ НЕДОЛЮДЕЙ




В Африці мавпи перебувають під загрозою вимирання зокрема тому , що місцеві жителі вживають їх в їжу.В'ялений окіст шимпанзе , філе горили - страви такого роду є звичними для Камерунського меню. Зарубіжні вчені побоюються , що примати скоро вимруть , якщо люди не припинять вживати їх у їжу. У Західній , Центральній Африці , а так само і в Азії м'ясо мавп вважається делікатесом.
Тільки в Республіці Конго щорічно вбивають 600 горил і 3000 шимпанзе , щоб потім з'їсти їх в в'яленому або смаженому вигляді.



Згідно з дослідженнями міжнародної групи вчених , популяція приматів в тропічних лісах Західної та Центральної Африки протягом останніх двадцяти років скоротилася вдвічі. Якщо найближчим часом не будуть вжиті заходи щодо їх охорони , то тварини можуть вимерти протягом десяти наступних років.
Небезпека загрожує тваринам , у першу чергу від лісорубів , які просуваються вперед все далі в досі незаймані райони тропічних лісів. За ними слідують мисливці за мавпами , які постачають свою здобич не тільки лісорубам , а й на віддалені міські ринки. Мисливець на мавп заробляє на рік до тисячі доларів - зарплата , про яку в серці Африки можна тільки мріяти.

середа, 6 листопада 2013 р.

Жорстокість по-китайськи


Ті тварюки вузькоглазі обожнюють вишукані та збочені знущання над живими істотами. Нація дегенератів.

Шокуючий випадок стався на північному заході Китаю - мати- ведмедиця вбила свого ведмедика , а потім себе - у відчайдушному пориві припинити муки на «ведмежій фермі ».

"В ту ніч , коли я приїхав до друга , який попросив мене подбати про ведмежу ферму в його відсутність , я ніяк не міг заснути. Гірський вітер доносив до мене дивні звірині голоси , більше схожі на гіркий плач. Раптом я почув , як хтось штовхає двері. Я запитав: «Хто там ? » Але мені не відповіли . Я занепокоївся і почав шукати щось , чим можна було б захиститися. Нічого більш підходящого, ніж віник , не знайшлося. З віником у руці я підійшов до дверей і різко відкрив їх . Від несподіванки я зойкнув : у моїх ніг біля дверей лежав маленький пухнастий ведмедик.

Він дивився на мене , і в його очах був страх і переляк . « Іди до мене ! » - Я розкрив руки , ведмежа , повільно розгойдуючись , підійшло до мене , поставило лапки на мої плечі , і облизало мене ніжним , теплим язиком .

У цей час в будинок прибігли кілька робітників. Почувши шум , ведмежа швидко сховалося під моє ліжко . Робочі запитали мене : «У нас втік маленький ведмідь , ви бачили ? » «Так , він тут» , - я вказав у бік ліжка . Вони швидко зловили маленького ведмежа , грубо витягли його , підвісили його за ноги до палиці і забрали . Подивившись на ведмежа , я побачив його сумні очі .

Коли вже розвиднілось , старий бригадир Чжан повів мене показати « ведмежу садибу ». В одному просторому залі стояло 6 залізних кліток , в кожній з них по ведмедеві . Мені здалося дивним , що у кожного ведмедя був залізний начеревник з нержавіючої сталі.

Побачивши , що я нічого не розумію , Чжан сказав мені: « Це для того , щоб брати жовч у ведмедя . Зараз жовч коштує 300 юанів ( приблизно 1300 руб. ) За грам ». Ми підійшли до однієї клітки , Чжан показав мені жестом : «Зараз починається збір жовчі ». Потім я побачив , як двоє сильних робітників стали тягнути товсті мотузки , що йдуть від начеревника , які поступово все тугіше й тугіше стискали ведмедю живіт , від чого ведмідь голосно і сильно заревів. Точніше , рев його нагадував ридання . Від болю очі у ведмедя так розширилися , що , здавалося , ось-ось лопнуть , а чотири товсті лапи билися і дряпали землю. У цей момент з трубки , вставленої прямо в жовчний міхур , почала капати зелена рідина .

Робочі поступово послабили мотузки , але відразу ж продовжили екзекуцію , знову натягнувши мотузки. Знову пролунав різкий і гучний рев ведмедя. Я побачив , як у ведмедя почали капати сльози від болю , але йому нічого не залишалося , як терпіти нескінченні муки. Як це жорстоко ! Я не зміг дивитися далі і вийшов звідти . Тільки потім я зрозумів , звідки ті дивні голоси звірів у ночі.

Коли Чжан вийшов за мною на вулицю , я запитав його тремтячим голосом : «У вас ще залишилася людяність ? Це ж живі істоти! » Чжан байдуже відповів: « У ​​нас немає іншого виходу , робота така , є наказ ! »

Заспокоївшись трохи , я його запитав , як часто забирається жовч ? Він відповів , що все залежить від обставин , у деяких - два рази на день , мінімум - один раз на два дні. Від кожного ведмедя в рік можна зібрати 2000 грамів жовчі протягом 10 років ». Моє серце защеміло від болю. Два рази на день протягом 10 років! Тобто , якщо такі пекельні тортури витримувати 2 рази на день , кожен день , і день за днем ​​, рік за роком , то виходить - 7 200 разів ! Мій розум відмовлявся розуміти .

Я сказав , що хочу поїхати, на що Чжан мені відповів , що скоро буде потрібна операція ведмежаті , і в такий відповідальний момент мені не можна виїжджати , директор Лю залишив мене за головного .
Я був змушений повернутися в приміщення для ведмедів . Четверо робітників притягли ведмежа , від страху він ревів . Побачивши мене , він одразу впізнав , і в його очах з'явилася надія. Я не зміг стримати сльози. Раптом ведмежа впав і став на карачки переді мною , благаючи про помилування . Чжан помахав рукою і операція почалася. З метою економії , при операції не використовується анестезія.

Ведмедик лежав , дивлячись у стелю , і почав голосно ридати . Це було так трагічно, що викликало у мене біль у серці , і мені здавалося , що він кликав на допомогу маму.

У цей час велика ведмедиця гнівно загарчала , повільно розсунула решітки своїми лапами і вилізла з клітки. Робочі так злякалися , що розбіглися в усі сторони. А я тоді від шоку не зміг зробити й кроку , вже не кажучи про те , щоб кудись втекти або сховатися , ноги мої скам'яніли . Але ведмедиця навіть не подивилася на мене , вона швидко підійшла до ведмежа , намагаючись розв'язати товсті мотузки своїми незграбними лапами , але марно. Вона тільки тримала , обіймаючи ведмежа і облизуючи його сльози і кров. Ведмедик плакав , наче просив маму врятувати його .

Раптом вона заревіла , почала душити ведмежа своїми сильними лапами. Душила крізь сльози і рев. Коли ведмежа помер , вона роздерла свою шкуру , і в підсумку зірвала і витягла залізну трубку разом з жовчним міхуром. "

*****
Що знає мати- ведмедиця

«Місячні » ведмеді високорозвинені , кмітливі тварини, які володіють обширним словником спілкування. Їм , безумовно , відомо , що відбувається .
В описуваному випадку , мати- ведмедиця зреагувала негайно на плач свого дитинчати , - він плакав від болю , коли йому вперше почали розкривати жовчний міхур. У люті ведмедиця прорвалася в клітку свого дитинчати і зробила те єдине , що було в її силах , щоб врятувати його від мук .
Історія жахлива . Але слід згадати , що вона показала високий рівень інтелекту цих тварин. Ведмедиця зрозуміла , що фермери виробляють над її дитинчам ті ж болісні маніпуляції , які доводиться витримувати їй самій ; що ці муки будуть відбуватися знову і знову. А також зрозуміла , що смерть - позбавлення від цих страждань.
Видання The Daily Mail , які розповіли цю трагічну історію , згадують , що ведмедиця вбила себе заради припинення мук. Але швидше за все , вона зробила це і від відчаю , після того , як вбила свого дитинча .

ФЕРМИ ПО ВИДОБУТКУ ведмежої жовчі В КИТАЇ

Розведення ведмедів на « фермах » з видобутку їх жовчі в Китаї почалося на зорі 1980- х , коли китайські вчені перейняли досвід Північної Кореї по вилученню жовчі у живих ведмедів. Вважалося , що подібне « нововведення » задовольнить попит на ведмежу жовч на місцевому ринку , але , в той же час , допоможе скоротити число убитих в дикій природі ведмедів - їх нещадно винищували з метою вирізати жовчний міхур та інші органи. З роками ситуація вийшла з-під контролю і вже до початку 1990- х років на території Китаю діяло більше 400 « ведмежих ферм» , в яких катували більше 10 000 ведмедів .....
Планувалося до 2000 року збільшити число ведмедів на фермах до 40.000 . Однак хвиля протесту прокотилася по всьому світу , коли відкрилася правда про те , що відбувається в катівнях « ведмежих ферм» ( не останню роль зіграло втручання Джилл Робінсон у 1993 році ) . Намагаючись взяти під контроль ситуацію з численними фермами ведмедів , китайська влада погодилися знизити це число на 30%.

Влада Китаю стверджує , що до січня 2008 року в країні закрито більше 400 ведмежих ферм , тобто число цих концтаборів для тварин знижено - від 480 ферм в 1990- х , до 247 в 1999 році і 68 ферм в 2008 році. Тим не менш, загальне число тварин на цих фермах залишилося колишнім - за офіційними даними, понад 7.000 ведмедів. Однак представники фонду « Тварини Азії » побоюються , що цифра занижена і насправді на фермах - концтаборах перебувають близько 10 000 ведмедів.

Незважаючи на кількість ферм , диких ведмедів продовжують знищувати браконьєри через жовчні міхури , продаючи їх на ферми - нелегальна торгівля органами тварин процвітає. За статистикою, у понад 20 % врятованих ведмедів , які потрапляють в Центр Moon Bear Rescue Centre , пошкоджені або відсутні кінцівки. Зростаючий попит на органи ведмедів , а також швидке скорочення ареалів проживання призвели до катастрофічного зниження числа цих тварин , яких на сьогодні в дикій природі залишилося не більше 16 000 .

МЕТОДИ ВИДОБУТКУ ведмежої жовчі

З часу виникнення на початку 1980- х років такого явища як ферми з видобутку ведмежої жовчі , використають і « розвивають » кілька жахливих « методик» , за допомогою яких « вилучають » жовч із жовчного міхура тварин. Будь-які методи , мета яких полягає у видобутку 50-100 мілілітрів жовчі , надзвичайно болючі.

1 . латексний катетер
Вузька гумова трубка вводиться під шкіру і шляхом операційного втручання приєднується до жовчного міхура . Фермер « вилучає » жовч через трубку , яка виступає на поверхні шкіри ведмедя в області стегна.
« Недолік » латексних катетерів в тому , що трубка легко забивається гранулами жовчі та іншими частинками , так що ефективним методом цей не вважається . Спроби модифікувати цей метод призвели до виникнення архаїчних металевих « жилетів ».

2 . металевий жилет
Гумова трубка з'єднується з пакетом для збору рідини. Він розташований всередині металевої коробки , приєднаної до металевого жилету , який тримає коробку під черевною порожниною ведмедя. Жовч капає через трубку в пакет для збору рідини , і кожні два тижні фермер збирає свій бузувірський урожай - спустошує пакети.
Як ми з'ясували після порятунку двох « фермерських » ведмедів у січні 2004 року , ця садистська техніка до цих пір використовується .
На додаток до очевидних мук - біль , інфекції , - металевий жилет важить більше 10 кг і призводить до повного випадання шерсті і хворобливого подразнення тіла тварини. Такий метод « доїння » жовчі небезпечний і для самого фермера , якому доводиться підповзати під клітку і час від часу спустошувати пакет із зібраною жовчю , - для цього треба відстебнути металеву коробку. В результаті винахідливості бузувіри прийшли до нового способу - металевий катетер.

3 . металевий катетер
Катетер , довжина якого варіюється від 12 до 18 см , операційним шляхом імплантується в жовчний міхур ведмедя , даючи можливість фермеру щодня « доїти » свою жертву. Щоб здійснити « доїння » , ведмедя їжею заманюють лягти на дно клітки - таким чином , фермер отримує доступ до черевної порожнини тварини.

Часто використовують металеву решітку на зразок решітки -гриль , щоб притиснути лежачого ведмедя і тримати його в зручній для фермера - « дояра » позиції . Найчастіше фермери зовсім не прибирають цю решітку - так що ведмеді проводять життя в розпластаному положенні. Захисники тварин з фонду « Тварини Азії » прийшли в жах , коли до нас стали надходити звільнені ведмеді , яких постійно тримали під пресом таких грат - тварини були притиснуті до підлоги металевих кліток роками.

4 . Метод « вільного капання » ( " Free- dripping " technique )
В останні роки китайські « ведмежі фермери » винайшли так званий « гуманний » метод вилучення жовчі - «вільне капання / просочування ». Тут не використовується катетер , але в черевній порожнині і жовчному міхурі тварини проробляється надріз ( свищ або фістула ) , звідки капає жовч. По суті , це постійно відрита рана .

Під час такого « гуманного доїння » тварини зазнають мук , подібною до методики металевого катетера - ведмедя ( а на фермах тварини постійно страждають від голоду , оскільки так виробляється більше жовчі) заманюють їжею або підсолодженою медом водою лягти на дно клітки . Фермер встромляє трубку (зрозуміло , ніякої санітарії - дезінфекція не передбачена ) в жовчний міхур тварини, пробиваючи плівку , наросшу над раною - дірою , і збирає витікаючу жовч прямо в підставлену ємність.

Рани і каліцтва , а також занесена інфекція через постійно відкриту діру - розрізу настільки ж жахливі, як і решта , « застарілих » методів ; рівень смертності серед ведмедів дуже високий. Важко в це повірити , але істина така: ветеринари , які намагаються допомогти врятованим ведмедям в нашому притулку , часто з жахом виявляли, що багато ведмедів виявлялися жертвами всіх методів видобутку жовчі одночасно.

4 . Метод « псевдо- вільного капання » ( "Fake - free dripping " technique )
У січні 2005 року ветеринари фонду « Тварини Азії » стали знаходити ведмедів - жертв нової методики « доїння » жовчі - псевдо -вільне капання .
Замість надрізу ( дірки або фістули ) в черевній порожнині ведмедів , фермери вставляють у фістулу ( свищ ) постійний плексігласовий катетер , який практично неможливо побачити , якщо тільки не оглядати черевну порожнину ведмедя уважно , попередньо побривши її . Ця « новаторська » техніка суперечить поточному законодавству Китаю по ведмежих фермах.

Подібні катування можуть тривати по 20 РОКІВ (! ) - Поки тварина не перестає « виробляти » жовч. Тоді його вбивають.

Каталонія стане першою автономією Іспанії , де з наступного року законом буде повністю заборонено використання тварин у циркових виставах .

Каталонія стане першою автономією Іспанії , де з наступного року законом буде повністю заборонено використання тварин у циркових виставах .
Досі питання про допустимість вистав з тваринами перебувало у розпорядженні місцевої влади. В Іспанії така заборона вже діє в 133 містах , з яких 99 знаходяться на території Каталонської автономної області. У Барселоні він був введений ще в 2011 році. Востаннє каталонський закон про захист тварин змінювався в 2010 році , коли в нього (після палких суперечок і обговорень ) було включено заборону на проведення кориди.

Вистави з тваринами зараз виключені з циркових програм у багатьох країнах , у тому числі в Австрії , Швеції , Фінляндії , Данії , Перу , Коста -Ріці , Сінгапурі , Болівії , Індії , Греції та Бразилії.