субота, 26 жовтня 2013 р.

Мусульмани оголосили джихад ... собакам



У Європі - черговий мусульманський скандал. Голландський політик Хасан Кучук , турок за національністю , представник міської ради Гааги від партії " Ісламські демократи " запропонував ввести кримінальну відповідальність за утримання будинку тварини, нечистого за мусульманськими мірками . Відповідати за всією суворістю закону європейцям доведеться ... за собак ? !До собак в ісламі відношення вельми складне . За переказами , одного разу пес вкусив пророка Мухаммеда і тим самим прирік на прокляття весь собачий рід . Незважаючи на те , що в Корані це подія не знайшло відображення , ряд хадисів розповідає про те , як огидні " друзі людини " людям і ангелам . "Мені не давала зробити це ( увійти в будинок. - Ред.) Собака , яка перебувала у твоєму будинку , бо справді ми не входимо ні в один будинок , в якому є собака або зображення" , - заявив ангел Джибріл посланнику Аллаха , до якого пообіцяв з'явитися в зазначений час. Завадив ангелу ... цуценя , який у недобрий час забіг у будинок і сховався під ліжком. Тільки коли негідника вигнали за поріг , ангел зміг вступити в житло.
Собака в ісламі вважається " наджіс " , що в перекладі означає " змій" - нечиста тварина , яке може осквернити одяг , їжу і самої людини . Після спілкування з собакою будь правовірний зобов'язаний вчинити спеціальне очищення.Європейці і без того страждають від постійних зазіхань мусульман щось змінити на свій лад. То в Швейцарії прихильники ісламу зажадають прибрати з прапора країни дратівливий їх хрест , то в Італії змушують знімати зі стін шкіл зображення розп'ять . То в Англії мусульмани намагаються заборонити власникам кафе ... смажити бекон , якщо його запах досягає ісламських кварталів. Стикалися європейці і з нетерпимістю мусульман по відношенню до " кращому другові людини" , причому , на шкоду елементарним правам людини.
Так , у тій же Великобританії сліпих пасажирів з собакою -поводирем не пускають ... в громадський транспорт . Водії і пасажири автобусів , які сповідують іслам , опираються тому , щоб до них увійшли з " нечистою твариною " . "Вона засмутиться через собаку " , - пояснив один водій свою відмову , пославшись на те , що в салоні знаходиться мусульманка . Шофери -мусульмани , що сидять за " бубликом " таксі теж відмовляють сліпим з чотириногими поводирями , доводячи їх до натурального відчаю.
У Великобританії собаки взагалі вже знаходяться мало не за межею закону. Через величезної кількості мусульман, що проживають в Сполученому королівстві , нещасні чотирилапими обмежені в купі прав . А разом з ними - і поліція : наприклад , варта правопорядку з собаками на повідку не мають права вступати в контакт з мусульманами , навіть якщо мова йде про забезпечення безпеки та запобігання терористичної загрози на вокзалах. Зате в'язні- мусульмани , що сидять у камерах , вимагають , щоб їм видавали чиста постільна білизна і нові роби , якщо у них роблять обшук з собаками.
Втім , Англія не єдина країна , яку намагаються " продавити " подібним чином. Наприклад , в Шотландії поліції довелося просити вибачення у обурених мусульман за ... зображення цуценя на своєму рекламному постері з додатковим номером телефону для НЕ екстрених повідомлень. У Норвегії чотири таксиста відмовили в послугах сліпий Грі Берг через те , що при ній була собака - поводир.
Безглузда історія сталася у Франції , де одна з найвідоміших у країні співачок і актриса , 72- річна Марі Лафоре була змушена пояснюватися в суді. Її звинуватили в тому , що опубліковане нею оголошення про роботу дискримінує мусульман. А актриса всього- написала в Інтернеті , що шукає працівників , які могли б виконати деякі роботи на її терасі. " Люди, які страждають алергією або правовірні мусульмани , не будуть прийняті " у зв'язку наявністю невеликого чихуахуа " , - уточнила Лафоре . Чомусь алергіків не образилися , зате мусульмани розгнівалися щосили . Адвокат Лафоре спробував переконати суд , що його клієнтка " знала , що наявність собаки може вступати в конфлікт з релігійними переконаннями правовірних мусульман. Це був знак поваги " . Але мусульмани відкинули цю позицію: дискримінація і крапка.
Найгірше довелося собакам в каталонському місті Леріда . Там мусульмани зажадали , щоб влада заборонила псам користуватися громадським транспортом , а також - взагалі пхати носа в райони , уподобані мусульманськими мігрантами. Влада з обуренням відмовили , і тоді прихильники ісламу вчинили дуже просто . Вони взяли і перетруїти всіх собак в "своїй " частині міста.
Ось таким нехитрим способом " скривджені" і " пригноблені " європейські мусульмани борються за свої зневажені права , не гидуючи ні отрутою , ні шантажем , ні хамським ставленням до тих , хто потребує допомоги. Мимоволі задашься питанням : коли ж вся Європа , нарешті , скаже єдиним духом слова Пола тер Ліндена : на цій території володіння собаками законно. А кому не подобається - світ великий , ми нікого не тримаємо ... Щасливого шляху.

Немає коментарів:

Дописати коментар