субота, 19 жовтня 2013 р.

Будьмо толерантними до традицій інших народів...




Будьмо толерантними до традицій інших народів. Москва вже їх приютила, може і для нас буде напогано бачити таке дійство на вулицях наших міст?Гидко дивитись на цих тварюк.
Свято жертвопринесення - Курбан - байрам (тюркською ) або Ід аль -Адха (арабською ) - найбільше свято мусульман.
Походження Курбан - байраму пов'язане з коранічним сюжетом про жертвопринесення Ібрагіма.
Згідно мусульманському тлумаченню , Ібрагім побачив сон , в якому йому було наказано принести в жертву свого сина. Однак це виявилося випробуванням від Аллаха. У той самий момент , коли Ібрахім заніс ніж над сином , то почув голос : "О Ібрагім , ти вже виконав свій сон ..." . Аллах замінив для Ібрахіма жертву сина на жертву ягня ( баранчиком ) .
Цей випадок стався недалеко від Мекки . З тих пір , віддаючи данину подвигу пророка Ібрагіма , який явив найвищу ступінь праведності і любові до Аллаха , в якості обряду поклоніння господу мусульмани здійснюють заклання жертовної тварини .
Не всі мусульмани можуть здійснити хадж у Мецці , брати участь у головному святі мусульман і у самому в священному місці принести жертву , тому канони ісламу наказують мусульманам виконувати кульмінаційну частину обряду не тільки у Мецці , а скрізь , де вони можуть опинитися.

Немає коментарів:

Дописати коментар