вівторок, 28 січня 2014 р.

Kamaedzitca - Чалавек Планеты (EP) (2011)

Білорусь
1 - Каханай
2 - Там, Дзе Ажывае Сонечны Прамень
3 - Выбар Ты Робiш Сам
4 - Свет Каляровы, Але Не Руды!
5 - Калi Змагу Ўбачыць Новы Свiтанак
6 - Чалавек Планеты
7 - Дакранiся Да Кветкi Свайго Сумлення

Link

Чоловік заживо спалив собаку.

Житель міста Стаханов, Луганська область,Татарів Олександр , 28 років, який проживає за адресою: вул.60 років Жовтня , буд.4 , кв.12 і працюючий зам.начальника ж.д. станції Алмазна . (на всякий випадок)

неділя, 26 січня 2014 р.

Народні звичаї: у Китаї широко поширена практика поїдання людських ембріонів і немовлят




Інформація про те, що китайці вживають в їжу м'ясо немовлят, не раз вже розбурхувала уми громадськості. У щомісячному журналі Гонконгу Next Magazine нещодавно була опублікована стаття, в якій розповідалося про те, що мертві немовлята і ембріони є найціннішим делікатесом у китайців. У статті також описувалися всі подробиці зберігання і приготування цього "делікатесу".

Зоозахисники врятували від поїдання близько 3 тисяч кішок в китайському місті Ухань, перекривши шлях перевозив тварин вантажівці.


Зоозахисники врятували від поїдання близько 3 тисяч кішок в китайському місті Ухань, перекривши шлях перевозив тварин вантажівці.

середа, 22 січня 2014 р.

Генрі Девід Торо - "Життя поза умовностей"

Якщо ходиш по лісі багато годин щодня просто тому, що любиш ліс, тебе можуть прийняти за нероби. Але якщо проводиш цілий день, спекулюючи на біржі, продаючи цей ліс і оголюючи землю завчасно, тебе вважають працьовитим і заповзятливим громадянином. Неначе місту потрібно від лісу тільки одне: спиляти його!

Десь у паралельній вселенній

by Amelia Von Grüne

STOP ANIMAL TESTING



вівторок, 21 січня 2014 р.

Зрази з помідором та картоплею

Пісний фруктовий плов




9 Вал - Promo EP 2011

Україна
01 - Купи пистолет
02 - Без чувства достоинства

Link

Октоберфест без ковбасок: на фестивалі вперше пропонують веганські меню

1 жовтня - Всесвітній день вегетаріанства. Його відзначають і на Октоберфесті у Мюнхені: вперше закусити пиво тут можна ковбасками не тільки з м'яса, але і з сої.

Веганство: непотрібний тренд або філософія життя?

1 листопада - Всесвітній день вегана. Крім продуктів життєдіяльності бджіл і ліків, що проходили клінічні тести на тварин, для веганів неприйнятні відвідування цирків, зоопарків та дельфінаріїв, а також перегляд фільмів за участю дресированих тварин.

"Ти можеш прожити без крилів курки. Курка - ні."


пʼятниця, 10 січня 2014 р.

Змішування рас - це злочин проти природи людини



"Зараз вченим- генетикам відомо , що майже кожен житель Землі несе в собі від 5 до 20 мутантних ( змінених або ненормальних ) генів. Виявлено мутантні гени в рамках певних етнічних і расових груп . Спонтанні генетичні захворювання можуть виникати внаслідок нових генетичних мутацій , причиною яких , насамперед, є міжрасові змішування . Одного разу виник мутантний ген вже не зникає і передається наступним поколінням ! Сьогоднішньою науці відомо більше 5000 генетичних станів , що мають відношення до самим різним захворюванням , що передаються у спадок , і кожен рік відкривається понад 100 нових спадкових захворювань. Вже більше 40 % молоді страждає безпліддям ! Вся ця інформація взята з сучасної літератури з генетики , і будь інтернаціоналіст може переконатися в злочинності своїх переконань , заглянувши в наукову літературу з генетичної спадковості. Щоб побачити катастрофу, що насувається виродження людства , не обов'язково бути генетиком - досить подивитися на обличчя і послухати промову нового покоління , порівнявши його з попереднім . Не знаю, який Апокаліпсис описує Біблія , але генетичний апокаліпсис вже настав і виражається він одним словом - ВИРОДЖЕННЯ . Це абсолютно не означає , що людське суспільство припинить своє існування. Суспільство залишиться , як залишаються в одомашнених стадах жовтня , але суспільство буде мати зовсім інший рівень , інша якість . І те , що ще вчора вважалося патологією та аморальністю , завтра - стане нормою , відбудеться найсильніша переоцінка духовних цінностей у бік деградації. Прийдешнє суспільство буде жувати гамбургери , дивитися американські бойовики і мексиканські серіали , відгородившись броньованими дверима від злочинного зовнішнього світу. Така відносно райдужна картина можлива буде в тому випадку , якщо кожен трудівник буде в силах утримувати ще трьох: поліцейського , психіатра і генетичного виродка . Подальшу перспективу такого суспільства може прорахувати кожен ". Роман Перин , публіцист , етнопсихолог .