Вийшло блюдо можна назвати як зразами, так і коржиками. Від зраз відрізняється тим, що начинка з помідори не загортається в картопляну основу, а рівномірно вимішується разом з усією масою. Повноцінної коржем блюдо також назвати не можна - тут дуже мало борошна і багато овочів, а за формою - так 100% зрази.
У розрахунку на 400 грамів відвареної картоплі потрібно взяти 2 помідори і 2-3 столових ложки борошна + деяка кількість для валяння.
Решта інгредієнти можна додати по-смаку: дрібно рубана зелень, натерта на тертці моркву, дрібно нарізану цибулю, роздавлений часник, спеції, сіль.
Картоплю відварити в шкірці, очистити і гарненько розім'яти виделкою.
Дрібно нарізати помідори та інші складові. Додати до картоплі і гарненько перешкодити.
Борошно додавати дрібними порціями, перевіряючи масу на липкість.
Сформувати зразообразние коржі товщиною приблизно 1-1,5 сантиметра, обваляти в борошні і смажити на олії на добре розігрітій сковорідці до золотистої скоринки.
Подавати на стіл гарячими з зеленню.
Немає коментарів:
Дописати коментар