вівторок, 28 січня 2014 р.

Чоловік заживо спалив собаку.

Житель міста Стаханов, Луганська область,Татарів Олександр , 28 років, який проживає за адресою: вул.60 років Жовтня , буд.4 , кв.12 і працюючий зам.начальника ж.д. станції Алмазна . (на всякий випадок)

Все це сталося близько 16:15 в районі будинку 63 по проспекту Леніна. За словами його дружини , песик Малюк вкусив їхньої дитини. Слідів укусів на тілі дитини немає , в травматологію ніхто не звертався , також немає і свідків того, що сталося . Зате є свідки того , як Татарів стояв біля палаючої будочки з якої були чути як в агонії скиглить палаючий заживо Малиш. При цьому Татарів погрожував бабусі , що спалить і її. Бабуся намагалася привернути будку , щоб Малюк міг вискочити , але Татарів відштовхував її і кричав , що спалить всіх собак в районі. Як тільки викликали міліцію - він зник. Не дивлячись на показання свідків , свою провину він заперечує . У даній справі відкрито кримінальне провадження за статтею 299 КК (жорстоке поводження з тваринами). Малюка завтра веземо на експертизу в Донецьк , де з великим співчуттям і відповідальністю поставляться в процесу проведення патологоанатомічного розтину . Робили все за правилами , тільце Малюка опечатала міліція , розтин буде фіксуватися на камеру. Далі потрібно буде відправити результати розтину на судово- ветеринарну експертизу , щоб підтвердити , що собака згоряла живцем. Дана експертиза коштує 2000 грн. і робиться тільки двома фахівцями в Україні . Саме їх висновок буде мати вагу в суді. Бабусі і жінці , які були свідками того, що сталося , вчора викликали швидку ...
За посиланням фото: Татарів з дружиною, яка його покриває і підтримує. Вона ж загрожувала вбити не тільки собаку , а й жінку яка її годувала . І фото Малюка , яким він був і що з ним зробив Татарів .


Немає коментарів:

Дописати коментар