неділя, 26 січня 2014 р.

Народні звичаї: у Китаї широко поширена практика поїдання людських ембріонів і немовлят




Інформація про те, що китайці вживають в їжу м'ясо немовлят, не раз вже розбурхувала уми громадськості. У щомісячному журналі Гонконгу Next Magazine нещодавно була опублікована стаття, в якій розповідалося про те, що мертві немовлята і ембріони є найціннішим делікатесом у китайців. У статті також описувалися всі подробиці зберігання і приготування цього "делікатесу".

Приводом для статті стали одкровення служниці Ліу на банкеті одного тайваньського бізнесмена . Ліу , що проживає в провінції Ляолінь , розповіла , що трупи немовлят , а також зародки , отримані в результаті абортів , служать для китайців способом поліпшення здоров'я і краси. Молодий людський організм , за її словами , має набагато більш корисними властивостями , ніж плацента. Однак доступно такі ласощі далеко не всім. Тим , у кого немає певних зв'язків , доводиться записуватися в довгі списки в очікуванні людського тіла. Найціннішими вважаються зародки чоловічої статі.

На прохання співробітників журналу Ліу показала місце, де готуються зародки. На очах здивованих журналістів вона порізала на шматочки утробний плід і зварила з нього суп. "Не хвилюйтеся, це всього лише м'ясо, і не більше ніж високорозвиненого тварини", - примовляла вона під час процесу.

Згідно зі звичаями регіону , перед тим як бути приготованими , зародки обпалюються в горнах . Пристрасті китайців до людоїдства не може не наводити жах. У 2000 р. в провінції Гуанксі поліцією було затримано групу контрабандистів , що перевозять у вантажівці немовлят , найстаршому з яких було 3 місяці . Діти були напхані по троє - четверо в мішки і були практично при смерті. Ні на одного з них не було заявки про пропажу від батьків. У 2004 р. житель міста Шуанченцзи знайшов на звалищі пакет з розчленованими немовлятами. У пакеті було 2 голови , 3 торса , 4 руки і 6 ніг. Ці та інші страхітливі відомості час від часу з'являються на сторінках видань і екранах телевізорів Китаю.

Для підвищення толерантності до різних народів корисно дізнатися і про їхні звичаї. Про їх національної кухні, наприклад. Ви вже звикли їсти сиру рибу по-японськи? Треба звикати є недоношених немовлят по-китайськи.
Треба сказати, що в китайському Інтернеті був великий резонанс зовсім недавно, оскільки поїдання дітей намагалися приписати всій провінції Гуандун.
 
 


Китайці їдять людські ембріони , але в більшості випадків , їдять плаценту , кажуть - корисно. У великих містах цього немає , але от у маленьких селах практикується. Законом в Китаї багато що скасовано , але все таки продовжують у віддалених місцях , також вживають досі мізки мавп , причому на живу ріжуть і поки вона кричить - їдять.Уряд Китаю , намагається боротися з таким явищем , а також розголосом цього звичаю за межами країни.Незважаючи на заборони , які уряд республіки пред'являє до змісту веб -сторінок , шокуюча таємниця все одно долає кордони країни.

Перекладений нижче текст і фотографії належать журналістові Хуану Тремініо, він побував в сім'ї канібалів, де йому розповіли і показали всю людоїдську кухню у всіх подробицях.
Текст та фото наведені з великими скороченнями, але і решту КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ дивитися особам з ослабленою психікою.


- Потрібно володіти психікою начебто серійного вбивці Джеффрі Дахмера, щоб взяти ніж, зарізати людину, вийняти нутрощі, зварити їх і з'їсти, - починає Хуан Тремініо, - нормальна людина в нормальних умовах ніколи не подумає про поїданні собі подібного.

Я теж так думав, до тих пір, поки не побував у китайській сім'ї канібалів. Вірно, горді громадяни Китаю досі їдять один одного. Точніше, не зовсім один одного (я не бачив щоб дорослі поїдали дорослих), - дорослі їдять немовлят. Ще точніше - тільки дівчаток.

Я вважаю , почасти тут винна демографічна політика , адже в Китаї без переслідувань з боку закону можна мати тільки одну дитину.
Жінок так взагалі розглядають як другий сорт , і щоразу, коли в небагатій родині з'являється новонароджена дівчинка , чоловік і дружина стоять перед вибором: або вбити себе , або вбити дитину , або продати дівчинку на чорному ринку як їжу. А такий ринок в Китаї існує.
Коли я збирав матеріал для статті , звичайно ж , задавався питанням , яке на смак людське м'ясо . Щоб зупинити кров з невеликої ранки з пальця , потрібно відсмоктати кров - на смак вона солона.
Оскільки кров майже в кожній частинці нашого організму , я думав , що і чолов'яга солона. Однак це не так. Канібали з Китаю стверджують : на смак ми схожі на яловичину , крім того , чим молодша людина , тим більш м'яке у нього м'ясо.
Інша частина репортажу виконана в ілюстраційні стилі і не призначені для людей зі слабкими нервів!
 
 
 
 
 


Хуан Тремініо розповідає, як він побував на канібальської кухні.
Китаєць Г., особистий кухар одного з китайців-канібалів. З 2002 року, як він стверджує, він приготував близько 60-70 немовлят для господаря.

Г. каже, що не бачить нічого непристойного в приготуванні дитини, адже якщо його не з'їсти, то м'ясо все одно буде викинуто, а навіщо викидати хороше м'ясо?


Втім, деякі китайці-канібали воліють не новонароджених дітей, а плаценту, вона доступніша і продається всього за $ 10 (10 доларів США).
На фото зверху - готова до вживання плацента. На фото знизу - барвиста коробка, в якій вона продається.

А ось родина за вечерею, вона складається головним чином з чоловіків, суп із плаценти - одне з найпопулярніших страв серед канібалів, в супі вона стає більш м'якою і її легко з'їсти.

 
 Інші канібали-китайці вважають, що плацента недостатньо поживно, і додають маленької дитини при приготуванні їжі. Після більш детального аналізу виявляється, що ця дитина - дівчинка. Чому не хлопчик, було сказано вище.

Найпопулярніший метод кухаря умертвити їжу до того, як почати її готувати - це занурити немовляти в ємність зі спиртом. Алкоголь швидко вбиває немовляти, а також шкідливі мікроби. 10 секунд цілком достатньо.

Після того, як немовля мертвий, кухар робить невеликий розріз, щоб спустити кров.

Дівчинку очищають і висушують.



 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар