неділя, 1 червня 2014 р.

Стрейт Едж і питання расової дискримінації. частина 1

У багатьох джерелах ви можете прочитати, що схе - це відмова від алкоголю, наркотиків, розпусти і ... боротьба з усіма видами дискримінації.
Взагалі, розумній людині зрозуміло, що боротися з усіма видами дискримінацій неможливо. Це просто гарна вивіска, яку різні сили вертять по-своєму і загальний сенс боротьби з дискримінацією зводиться на ділі лише до боротьби за інтереси своєї власної соціальної групи, або за якісь особисті вигоди від цієї боротьби.
Наведу лише два приклади обох типів такої боротьби:
1 ) Мартін Лютер Кінг декларував рівність усіх людей, але на ділі лише боровся за права для чорношкірих, а також отримував особисту вигоду від цієї боротьби у вигляді політичного капіталу.
2 ) Володимир Ленін декларував боротьбу за інтереси робітників і селян, на ділі ж робітники і селяни стали жити гірше  зате сам Ленін отримав безмежну владу.


Такий же розклад і тут. Під виглядом боротьби з дискримінацією відбувається ще більша дискримінація.

З якими видами дискримінації борються ці персонажі, за якоюсь помилкою вважають схе?

Попри декларовану боротьбу з усім різноманіттям дискримінації, протистоять вони зазвичай лише трьом:
  • расизм
  • гомофобія
  • сексизм
Всі ці три теми досить великі і вимагають окремого розгляду, тому що дуже багато кліше було впроваджено у свідомість мас певними групами, використовуючи антидискримінаційну риторику.

Оскільки тема статті стрейт едж і питання расової дискримінації, то ми розглянемо тільки боротьбу з расизмом.

Як бачиться картина поля бою з расизмом у свідомості антібілих расистів всіх мастей?

А бачиться вона так: "Злісні білі расисти на вулицях і в коридорах влади пресують морально, фізично і економічно нещасних кольорових всіх відтінків. Расизм може бути тільки білий, на всі випадки дискримінації білих закриваються очі, найбільш кричущі випадки називають зворотним расизмом".


Далі буде...

Джерело 

субота, 29 березня 2014 р.

Вбивці жирафа Маріуса умертвили чотирьох левів

У зоопарку Копенгагена, де в лютому цього року вбили молодого жирафа Маріуса, в понеділок були ліквідовані два старих лева і два молодих левеняти, яким було всього 10 місяців.

пʼятниця, 28 березня 2014 р.

Інтерв'ю італійського NSHC гурту "Drizzatorti" для Greenline Front

Інтвер'ю італійського NSHC гурту "Drizzatorti" для Greenline Front
На
наші запитання відповів вокаліст команди "Drizzatorti" (і "Hate For Breakfast") Сандро.
Обмовимося, що питання задавалися ще восени після виступу у Львові на "Hardcore Attack 3", але відповіді ми отримали тільки у березні.

Перекладав http://uastraightedge.blogspot.com/


ГЛФ: Cалют! Які враження від концерту у Львові?

Салют! Насамперед, приношу вибачення за велику запізнення з моєю відповіддю вам ... і за те, що пишу на своєму рідному замість англійської (це б ще більше затягнуло моя відповідь). Не буду витрачати час і відразу перейду до головного. Концерт у Львові був прекрасним - він став символом поїздки. Наш гід - Славік - якого ми все життя будемо дякувати - підтримував і терпів нас весь цей час, періодично навіть, нав'язуючи нам допомогу в часом маніакальною формі. Атмосфера, яка там була , м'яко сказати, фантастична - вона дозволила мені пережити те, що в реальності я ніколи не відчував - я маю на увазі відчуття американської хардкор сцени першої хвилі з яскраво вираженим бостонським характером, про яку я в дитинстві читав у спеціалізованих журналах, втіленої і переглянутої у фашистському ключі. Це не може не радувати!

ГЛФ: Ми знаємо, що члени групи - вегетаріанці. Що на вас вплинуло в цьому виборі? 

Основне, що підштовхнуло мене до відмови від м'яса - відчуття, яке я випробував, після того, як побачив, як забивають тварин. З тих пір я вирішив не ставати більше причиною жорстокої експлуатації і мук тварин. Здається мені, що люди майже ніколи не усвідомлюють, що тварини це не речі і їх клацання щелепами при щоденному споживанні м'яса - можливо, ужаснейшая частина індустрії смерті!

ГЛФ: Хто-небудь з групи бере участь у діяльності "La Foresta Che Avanza"? (прим. еко-крило "Casa Pound")

Всі члени групи беруть активну участь в ініціативах FCA, в тому числі тому що "La Foresta Che Avanza" це частина "Casa Pound Italian" (організація з просування соціальних ініціатив, членами якої ми є).


ГЛФ: Що ви думаєте про допомогу собакам і кішкам в притулках? Адже нам доводиться годувати їх м'ясом інших тварин.

Не знаходжу в тому, щоб дати шматок м'яса собаці або кішці нічого вражаючого або обурливого.


ГЛФ: У "Hate For Breakfast" є пісня, в якій засуджується вівісекція. Ви бачите альтернативу використання тварин для "наукових дослідів"?


Звичайно - так! Адже використання тварин для " наукових досліджень" є не більш, ніж масової фальсифікацією з боку фармацевтичних компаній. Серйозні наукові дослідження не можуть грунтуватися на ідеї того, що застосування дикості, званої вівісекцією, а також страждань тварин , яким-небудь чином може поліпшити людське існування .

ГЛФ : Хто небудь з учасників групи займається спортом? Як ви поєднуєте вегетаріанство і спортивні навантаження ?
Двоє з нас займаються єдиноборствами (ММА, бокс) i наша дієта ніяк не відбілася негативним чином на наших особіст результатах в спорті, як и на всьому Іншому .

ГЛФ: Зараз у Європі набирають популярність націоналістичні партії. Але ситуація в цілому, не змінюється. Що має статися, щоб щось змінилося?

Відповідь очевидна - революція.

ГЛФ: Чи не думаєте знову приїхати до Росії?

Так, як ви знаєте, ми пробуємо відродитися як "Hate for Breakfast" і в 2016 році повернемося з новим альбомом (як і було оголошено в нашій останній роботі "Squadrismo Hardcore"). Ми хотіли б повернутися до Росії, щоб дати декілька концертів. Наш досвід там, як і у Львові, був більш, ніж позитивний, і я б навіть сказав - це одні з кращих концертів. 

 

 

Руйнуйте міста зсередини!

На Майдані в самому серці Києва протестувальники висаджують город, вже посаджені редис, цибулю, кріп, салат і петрушка. І нехай в боротьбі з пороками постіндустріального суспільства революціонер об'єднується з силами Природи! За зелений Київ!

"
Сонце, місяць і зірки,
А чи не вогні реклам,
Барлогу і пташині гнізда.
Брати, готуйте
напалм"



Релігія або вчення, яке заперечує закон природи - брехня (Д.Лейн)

понеділок, 3 лютого 2014 р.

Свинячі і кінські бої в Китаї.



Свинячі бої є популярним шоу в провінції Guizhou і збирають тисячі глядачів.Тварин виводять із загород і " тренери " довгими палицями завдають ударів по свиням , щоб залучити їх у бій і тварини в люті починають атакувати один одного , намагаючись перекусити шию.

вівторок, 28 січня 2014 р.

Kamaedzitca - Чалавек Планеты (EP) (2011)

Білорусь
1 - Каханай
2 - Там, Дзе Ажывае Сонечны Прамень
3 - Выбар Ты Робiш Сам
4 - Свет Каляровы, Але Не Руды!
5 - Калi Змагу Ўбачыць Новы Свiтанак
6 - Чалавек Планеты
7 - Дакранiся Да Кветкi Свайго Сумлення

Link

Чоловік заживо спалив собаку.

Житель міста Стаханов, Луганська область,Татарів Олександр , 28 років, який проживає за адресою: вул.60 років Жовтня , буд.4 , кв.12 і працюючий зам.начальника ж.д. станції Алмазна . (на всякий випадок)

неділя, 26 січня 2014 р.

Народні звичаї: у Китаї широко поширена практика поїдання людських ембріонів і немовлят




Інформація про те, що китайці вживають в їжу м'ясо немовлят, не раз вже розбурхувала уми громадськості. У щомісячному журналі Гонконгу Next Magazine нещодавно була опублікована стаття, в якій розповідалося про те, що мертві немовлята і ембріони є найціннішим делікатесом у китайців. У статті також описувалися всі подробиці зберігання і приготування цього "делікатесу".

Зоозахисники врятували від поїдання близько 3 тисяч кішок в китайському місті Ухань, перекривши шлях перевозив тварин вантажівці.


Зоозахисники врятували від поїдання близько 3 тисяч кішок в китайському місті Ухань, перекривши шлях перевозив тварин вантажівці.

середа, 22 січня 2014 р.

Генрі Девід Торо - "Життя поза умовностей"

Якщо ходиш по лісі багато годин щодня просто тому, що любиш ліс, тебе можуть прийняти за нероби. Але якщо проводиш цілий день, спекулюючи на біржі, продаючи цей ліс і оголюючи землю завчасно, тебе вважають працьовитим і заповзятливим громадянином. Неначе місту потрібно від лісу тільки одне: спиляти його!

Десь у паралельній вселенній

by Amelia Von Grüne

STOP ANIMAL TESTING



вівторок, 21 січня 2014 р.

Зрази з помідором та картоплею

Пісний фруктовий плов




9 Вал - Promo EP 2011

Україна
01 - Купи пистолет
02 - Без чувства достоинства

Link

Октоберфест без ковбасок: на фестивалі вперше пропонують веганські меню

1 жовтня - Всесвітній день вегетаріанства. Його відзначають і на Октоберфесті у Мюнхені: вперше закусити пиво тут можна ковбасками не тільки з м'яса, але і з сої.

Веганство: непотрібний тренд або філософія життя?

1 листопада - Всесвітній день вегана. Крім продуктів життєдіяльності бджіл і ліків, що проходили клінічні тести на тварин, для веганів неприйнятні відвідування цирків, зоопарків та дельфінаріїв, а також перегляд фільмів за участю дресированих тварин.

"Ти можеш прожити без крилів курки. Курка - ні."


пʼятниця, 10 січня 2014 р.

Змішування рас - це злочин проти природи людини



"Зараз вченим- генетикам відомо , що майже кожен житель Землі несе в собі від 5 до 20 мутантних ( змінених або ненормальних ) генів. Виявлено мутантні гени в рамках певних етнічних і расових груп . Спонтанні генетичні захворювання можуть виникати внаслідок нових генетичних мутацій , причиною яких , насамперед, є міжрасові змішування . Одного разу виник мутантний ген вже не зникає і передається наступним поколінням ! Сьогоднішньою науці відомо більше 5000 генетичних станів , що мають відношення до самим різним захворюванням , що передаються у спадок , і кожен рік відкривається понад 100 нових спадкових захворювань. Вже більше 40 % молоді страждає безпліддям ! Вся ця інформація взята з сучасної літератури з генетики , і будь інтернаціоналіст може переконатися в злочинності своїх переконань , заглянувши в наукову літературу з генетичної спадковості. Щоб побачити катастрофу, що насувається виродження людства , не обов'язково бути генетиком - досить подивитися на обличчя і послухати промову нового покоління , порівнявши його з попереднім . Не знаю, який Апокаліпсис описує Біблія , але генетичний апокаліпсис вже настав і виражається він одним словом - ВИРОДЖЕННЯ . Це абсолютно не означає , що людське суспільство припинить своє існування. Суспільство залишиться , як залишаються в одомашнених стадах жовтня , але суспільство буде мати зовсім інший рівень , інша якість . І те , що ще вчора вважалося патологією та аморальністю , завтра - стане нормою , відбудеться найсильніша переоцінка духовних цінностей у бік деградації. Прийдешнє суспільство буде жувати гамбургери , дивитися американські бойовики і мексиканські серіали , відгородившись броньованими дверима від злочинного зовнішнього світу. Така відносно райдужна картина можлива буде в тому випадку , якщо кожен трудівник буде в силах утримувати ще трьох: поліцейського , психіатра і генетичного виродка . Подальшу перспективу такого суспільства може прорахувати кожен ". Роман Перин , публіцист , етнопсихолог .